Oud papier voor en door Harmonie Unisono Velp

Foto:

VELP- Zaterdag 13 april 2019 halen vrijwilligers van Harmonie Unisono Velp het oude papier op in een deel van Velp-zuid.

Opbrengst

De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor de muziekopleidingen van de vereniging. Voor informatie over Harmonie Unisono kunt u terecht op www.unisono-velp.info

Inzamelgebied

Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’; Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat.

De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.

Meer Muziek in de klas

De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project “Meer Muziek in de klas”. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden.

De leerlingen kunnen zich aanmelden voor proefpakket van enkele muzieklessen voor slechts € 10,-. En als ze de smaak te pakken hebben kunnen ze natuurlijk doorgaan met de muzieklessen.
Een landelijk platform onder erevoorzitterschap van Koningin Máxima en het Rhedense Cultuurbedrijf RIQQ ondersteunen dit initiatief.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen