Netwerkbijeenkomst voor alle vrijwilligers van gemeente Rheden

Foto: Creative Commons

RHEDEN – Alle vrijwilligers binnen gemeente Rheden en Rozendaal, die mee willen denken over de opzet van een sociale kaart zijn donderdag 16 mei van harte welkom tijdens de netwerkbijeenkomst van het Netwerk Informele Ondersteuning in Partycentrum Ons Huis te Rheden.

N.I.O.

Het Netwerk Informele Ondersteuning (N.I.O.) is een platform voor alle vrijwilligers die in enig georganiseerd verband vrijwillige zorg en ondersteuning bieden in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Tijdens deze bijeenkomsten delen vrijwilligers samen hun ervaringen en kennis, waardoor zij elkaar steeds beter weten te vinden bij het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk.

Sociale Kaart

Tijdens de vorige netwerkbijeenkomst werd duidelijk dat de wens van het opzetten van een lokale sociale kaart erg groot is. Donderdag gaan de deelnemers een uurtje voor de netwerkborrel met elkaar in gesprek over de voorkeuren van de vorm en de inhoud van deze sociale kaart. Een sociale kaart is een overzicht van aanbod op het gebied van de lokale zorg en welzijn. De vrijwilligers hebben te kennen gegeven dat zo’n sociale kaart goed vindbaar en bovenal eenvoudig bruikbaar moet zijn.

Alle vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal die hierover willen meedenken zijn vanaf 15.30 uur van harte welkom. De middag wordt afgesloten met een hapje en drankje en duurt tot 17.30 uur. Deelname is gratis.

Vooraf aanmelden

Vooraf aanmelden is prettig. Dit kan bij Margret Goossen, tel.: 026 – 49 76 371, mailadres: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen