Festival Goed Groen bij Aeres in Velp

Foto:

VELP – “Zorg dat je er bij bent!’ aldus de nieuwe directeur Mayke Rensen van Aeres Velp. Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp kunnen bezoekers op 23 mei genieten van twee evenementen tegelijkertijd.

Naast spectaculair bloemwerk die de bloemstudenten tentoonstellen is er op het buitenterrein het gemoedelijke Festival Goed Groen met livemuziek, verkoopkraampjes en heerlijk eten en drinken!

Expositie

Tussen 15.00 en 21.00 uur is er een afwisselend programma waarbij de mbo Bloemopleiding een belangrijke rol speelt. Met een kleurrijke expositie, al jaren een trekker voor zowel particulieren als professionals, laten alle mbo-bloemstudenten hun mooiste creaties zien. Belgisch Nationaal kampioen bloemsierkunst Sören van Laer treedt op als presentator tijdens de demonstraties.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zweefmolen en dromenvangers Festival Goed Groen

Gratis Festival Goed Groen

Hip, duurzaam, trendy, culinair, informatief en muzikaal zijn de ingrediënten van de derde editie van het Festival Goed Groen. Tijdens livemuziek van De Rewinders en Toos&Roos kun je snuffelen bij de verkoopkramen met o.a. handgemaakte producten van textiel voor jong en oud, baby- en kinderkamer accessoires, vintage/retro meubels, woonaccessoires, insectenhotels en tweedehandskleding- en boeken. Voor kinderen is er van alles te doen met natuurlijk kosteloos een rondje zweefmolen. Als groene school bieden we prachtige planten, hanging baskets, kruiden en bloemen te koop aan.

Lezingen in de Thematent – nieuw dit jaar

In een overdekte tent zijn er dit jaar sprekers met onderwerpen als; klimaatneutrale maatregelen voor je tuin, EHBO voor je huisdier, de plantendokter en Skillswedstrijden.

Informatie

  • Aeres MBO Velp, Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA, Velp, 088-020 5200
  • Openingstijden Festival en Expositie: 23 mei 2019 tussen 15.00 – 21.00 uur
  • Demonstratie Bloem: 23 mei 2019 tussen 18.30 – 20.30 uur.
  • Kijk voor meer informatie ook op: www.aeresmbo-velp.nl of mail naar: [email protected].

Uitnodiging Festival Goed Groen & Expositie - Aeres Velp Uitnodiging Festival Goed Groen & Expositie - Aeres Velp

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden