Rozendaalse Zomerfair op 15 en 16 juni

Foto: Rozendaalse Zomerfair

ROZENDAAL – In het weekend van 15 en 16 juni zal de Rozendaalse kerk weer zijn omgebouwd voor de jaarlijkse zomerfair. De kerkzaal wordt een galerie plus een boekenmarkt, de kerktuin een braderie met kraampjes en een podium.

Aan de wanden van de kerk hangen kunstwerken en in de kraampjes zijn nieuwe en gebruikte boeken te koop. In de kerk exposeren onder andere Nelke van Dijk uit Arnhem met foto’s, Yvonne Roqué uit Velp met schilderijen en Jos en Josi uit Bergen op Zoom met groot formaat schilderingen. De kunstwerken zijn ook te koop.

Op het podium in de tuin zullen, net als vorig jaar, jongeren hun muzikale kunnen laten horen. En in de tuin is weer van alles te koop: sieraden, bric à brac, plantjes en hanging baskets, jams, keramiek. En natuurlijk ijs, lekkere hapjes en drankjes. De Koninklijke Rozendaalse Kapel zal beide dagen afsluiten met een concert in de open lucht.

De zomerfair is gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, Kerklaan 15. Op zaterdag 15 juni passeert de fietstoertocht “Vael Ouwe” de Kerklaan, dus wees dan bedacht op groepen fietsers.

Er is nog ruimte voor een enkele extra deelnemer. Als u belangstelling heeft om één of twee dagen een kraampje in de kerk te bemensen voor de verkoop van boeken, CD’s, LP’s en dergelijke, meld u dan aan bij Walter Jansen, tel 026-3628959 of [email protected].

En als je een instrument bespeelt of kunt zingen, aarzel dan niet om je op te geven bij Gerda van den Bijllaardt, tel 026-3613535 of [email protected].

Het wordt weer een afwisselend en gezellig weekend!

Rozendaalse Zomerfair

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen