Themavond Bosnië in Dorpshuis Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Vluchtelingenwerk locatie Rheden organiseert in Dorpshuis Rheden een avond waarbij Bosnië centraal staat.

Op deze avond is Lamija Dzigal te gast. Lamija is in 1992 op 8 jarige leeftijd met haar ouders, broer en zus gevlucht voor de oorlog in het toenmalige Joegoslavië en in Nederland terecht gekomen. Lamija woont al een hele tijd in Son en Breugel, daar heeft zij een praktijk als holistisch fysiotherapeut.

Zij neemt u mee op haar tocht van nieuwkomer tot geïntegreerde Nederlander aan de hand van haar boek: “Mijn Integratie” dat in 2017 is uitgekomen.

Recensies over dit boek: Een indrukwekkende eye-opener!

Dit boek zet je aan het denken. Vanuit een persoonlijk verhaal geeft het vraagstukken weer met betrekking tot de integratie in een ander land. Zaken waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan, maar eigenlijk o zo logisch zijn. Dat laatste geldt ook voor enkele van de door de schrijfster aangehaalde oplossingen/aanbevelingen.

Naast deze lezing zijn er hapjes en drankjes te krijgen, is er muziek en dans en zijn er activiteiten voor kinderen. Kortom; voldoende tijd voor gezelligheid en ontmoeting.

Deze avond is gratis te bezoeken op 20 juni vanaf 19.00 uur. Het boek van Lamija Dzigal is op deze avond te koop voor 15 euro.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen