Rommelmarkt voor grootste deel in de Emmaüskerk te Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 29 juni wordt aan de Rode Kruislaan in en rond de Emmaüskerk in Dieren van 9.30 tot 15 uur weer de 2-jaarlijkse rommelmarkt gehouden.

Ook voor de editie van dit jaar zijn is weer een groot assortiment mooie en interessante spullen bijeengebracht. De markt biedt dan ook voor elk wat wils. De gedachte: “Wie onze rommelmarkt kent, zoekt niet verder.” is ook dit jaar weer van toepassing. Naast een uitgebreide diversiteit aan boeken,  speelgoed en andere goederen is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

De organisatie heeft inmiddels besloten de markt voor het grootste gedeelte binnen te houden, profiterend van de ‘koelte’ in de kerk. Een reden temeer dus om deze markt zaterdag te bezoeken.

De opbrengst van de markt zal worden gebruikt voor herinrichting van de tuin rond de kerk, energiebesparende maatregelen waaronder ledverlichting, bijdrage aan dirigentencursus ten behoeve van het jongerenkoor en de aanschaf van audiovisuele apparatuur.

Het verleden heeft geleerd dat de rommelmarkt en de Gelderse Jaarmarkt op het Calunaplein elkaar heel goed kunnen aanvullen en daarmee versterken. Deze gezellige markt is een bezoek zeker waard. U komt toch ook?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen