Benjamin de Beer in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto:

ROZENDAAL – Op woensdag 14 augustus komt Benjamin de Beer naar de Pinkenberg. Theatergroep Kristal speelt deze voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Benjamin de Beer is een kleurrijke musical naar een verhaal van Herman van Veen.

Hij schreef ook de muziek en liedjes. Het is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. IJs dat in het poolwater net zo snel oplost als een suikerklontje in de thee.

Papa, mama en Benjamin komen na een avontuurlijke reis terecht in een groene wereld waar ze niet welkom zijn. Daar waar beren wonen die bruin zijn en mensen leven die van hun vachten bontjassen maken willen.

Over Kristal
Kristal Theater is opgericht door Femke Krist in 2006. Als theatermaker en actrice focust zij zich op geëngageerd muziektheater voor volwassenen en kinderen. Sinds een aantal jaren werkt zij ook op het Herman van Veen Arts Center. Een prachtige plek midden in de bossen van Soest, bedoeld om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en een broedplaats voor jonge kunstenaars.

Informatie en kaartverkoop
Prijs: €7,- (voorverkoop) / €8,- (aan de deur). T/m 2 jaar: gratis toegang. Start om 14.00 uur.
Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl

Locatie: De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

De voorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar. Het verhaal sluit aan bij de actuele gebeurtenissen (vluchtelingen en klimaatproblematiek) in de wereld en brengt kinderen er op een andere manier mee in aanraking.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden