Thomassen Mannenkoor 65 jaar

RHEDEN/DE STEEG – Het Thomassen Mannenkoor viert dit jaar haar 65-jarig bestaan, dit doet zij op diverse manieren, onder andere door een jubileumparty te geven in Boerderij De Deel aan de Heuvenseweg 6 te Rheden.

Het Thomassen Mannenkoor is 65 jaar geleden opgericht door werknemers van machinefabriek Thomassen, in Rheden/De Steeg, en dat wordt gevierd.

49 jaar Piet Cnossen

Er  is een jubileumparty 15 september in De Deel op Heuven gepland. Tijdens deze jubileumparty zal er ook afscheid genomen worden van dirigent Piet Cnossen. Piet is 49 jaar verbonden geweest als dirigent aan het Thomassen Mannenkoor. Piet heeft zijn sporen meer dan verdiend en vond nu de tijd aangebroken om te stoppen als dirigent. Het bestuur is inmiddels druk bezig om een waardig opvolger te vinden voor Piet.

Op zoek naar tenoren en bassen

Het nieuwe zangseizoen begint op maandag 26 augustus 2019 om 19.00 uur in het Dorpshuis aan het van Meester B. van Leeuwenplein in Rheden. Het Thomassen Mannenkoor zit dun in de tenoren , en is daarom dringend op zoek naar tenoren, maar bassen zijn uiteraard ook welkom. Na een stemtest mag er een maand gratis en zonder verplichtingen mee gezongen worden .

Mocht u na het lezen van dit artikel denken…: “dat wil ik gaan proberen!” kom dan eens luisteren tijdens een repetitie van het Thomassen Mannenkoor in het Dorpshuis te Rheden.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: http://www.thomassenmannenkoor.nl/.

Mocht u vooraf meer willen weten over het Thomassen Mannenkoor, neem gerust contact op met de voorzitter Louis Schennink en zal uw eventuele vragen graag beantwoorden . Louis Schennink is te bereiken per telefoon: 06-22409182.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen