Op de koffie bij het college in Ellecom

ELLECOM – Op zaterdag 7 september was het college van B&W van gemeente Rheden aanwezig op het Dorpsplein in Ellecom en konden bewoners in gesprek gaan met een van de wethouders, burgemeester of gemeentesecretaris over allerlei dingen in de gemeente Rheden.

Burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij waren van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig op het Dorpsplein en iedereen die zin in een kop koffie of thee had en vragen had voor het college kon in gesprek gaan met hen.

Er kwamen veel vragen over het zonnepark wat bij de afrit A348 en de Doesburgsedijk gepland is, maar ook vragen over het onderhoud van het groen, hiervoor was gemeentemedewerker Freddy van Lee aanwezig. Wat veel werd genoemd was het ‘slechte’ onderhoud van de gazons, snoeiwerk langs de stoepen maar ook de wilde bloemen perken voor de bijen.

Op zaterdag 26 oktober gaat het college buurten in Laag-Soeren en op 2 november in Velp. Inwoners zijn dan ook van harte uitgenodigd voor een kop koffie/thee en een praatje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden