Open Huis bij Buurthuis de Poort in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zondag 29 september 2019 is er een activiteitendag in het kader van de ‘Dag van de Poort’. Iedereen is dan ook van harte welkom om tussen 10.00 uur en 16.00 uur kennis te maken met de verschillende activiteiten die dagelijks plaatsvinden in Buurthuis de Poort.

Deze dag zal het merendeel van de groepen en activiteiten zich presenteren met dit jaar clinics van de nieuwe activiteiten.

  • 10.00 uur tot 10.15 uur – Clinic Boksen
  • 10.30 uur tot 10.45 uur – Clinic Voetbal
  • 11.00 uur tot 11.15 uur – Clinic ouderen fitness

Ook buiten het gebouw is er van alles te doen, met onder andere een kleedjesmarkt.

Kom lekker struinen en koopjes jagen. Mocht u zelf een kleedje willen, kunt u zich hiervoor aanmelden bij Marten Zweers, de beheerder van Buurthuis de Poort. Telefoonnr: 026 – 848 17 53.

Daarnaast is er allerlei vermaak en zijn er veel mogelijkheden voor ontmoeting en gezelligheid. De Line Dance groep Blue Rodeo treed tussentijds op. Zangers Machabelle en Internetradio De Kleine Zwerver verzorgen de muziek als vanouds. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht met een springkussen, diverse spelletjes en ook kunnen zij een suikerspin of popcorn maken.

Buurthuis de Poort – Heeckerensstraat 201 Velp, Toegang: gratis, Bij slecht weer vinden de activiteiten binnen plaats.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen