Film en muziek bij Ons Raadhuis

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Eenmaal per maand vertoont Ons Raadhuis een film op de donderdagmiddag. Op donderdag 26 september is dat ‘Orfeu Negro’ van Marcel Camus.

Het is de verfilming van het mythologische verhaal van Orpheus en Eurydice, geplaatst in het Brazilië aan het eind van de jaren vijftig tijdens het uitbundige carnaval. De film vertelt een passievol verhaal met prachtige beelden uit een unieke tijd met de betoverende bossanova-muziek van Antonio Carlos Jobim. De film is van 14.00 tot 15.30 uur. De toegang is € 3,30.

Op vrijdag 27 september zorgt Mr. Big Hand Tom voor BoogieWoogie, blues en rock & roll. Hij was al eerder in Ons Raadhuis en zorgde toen voor een gezellige en actieve anderhalf uur swingen en dansen. Tom van der Meijden (Mr. Big Hand Tom) op piano en Henk-Jan Wormgoor op drums zorgen voor een muzikale middag met de vrolijke en energieke klanken van de boogiewoogie, waarop goed gedanst kan worden.

Ze maken muziek op een aangenaam geluidsniveau. Kom gezellig borrelen, luisteren en dansen! Het optreden is van 15.00 tot 16.30 uur. De toegang is € 3,30.

Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp, Meer informatie: www.onsraadhuis.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen