Happen&Trappen met DELS ondernemersvereniging

Foto: Stichting Fiets op 1

DIEREN – Donderdag 26 september organiseert Ondernemersvereniging DELS (Dieren Ellecom Laag Soeren Spankeren) een fietstocht langs een aantal Horecagelegenheden in Dieren.

Bij de Gazellefabriek krijgt de Stichting Fiets op 1, opgericht door drie DELS-leden, gelegenheid zich te presenteren aan de meefietsende DELS-leden en wethouders. Burgemeester Carol van Eert krijgt hier om 19.45 uur namens de deelnemende organisaties de eerste prachtige Global Goal fiets ter wereld overhandigd.

Global Goals

De Verenigde Naties heeft Global Goals opgesteld en wil wereldwijd mensen laten bijdragen aan de Global Goals, zoals bijvoorbeeld terugdringen van ongelijkheid, maatschappelijke integratie, duurzame productie en consumptie en een leefbare en veilige leefomgeving. De Gemeente Rheden werkt hier graag aan mee en kent verschillende Stichtingen en Bedrijven die hier een bijdrage in leveren en kunnen gaan leveren.

Stichting Fiets op 1

Stichting Fiets op 1 heeft zich een aantal doelen gesteld en wil Dieren en Gemeente Rheden met de fiets op de kaart zetten. De Stichting wil mensen bevorderen iets op zijn of haar manier te laten doen met de global goals waarbij natuurlijk de Fiets, en zeker de fiets in Gazelledorp Dieren, een centrale rol speelt. De fietsstraat van de toekomst! We zullen er nog veel over horen en lezen….

Fietstocht

De fietstocht start om 19.30 uur bij Villa Veertien en zal behalve de Gazellefabriek, Eetcafé Het Schilderij aandoen om af te sluiten bij wijndomein Hof te Dieren.

DELS

Bent u ondernemer, klein of groot en heeft u interesse om aan te sluiten bij ondernemersvereniging DELS, die buiten het organiseren van leuke netwerkavonden gesprekspartner is met de Gemeente Rheden en de belangen van ondernemers behartigd? Bel gerust met secretaris DELS via 0313-416200 of mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen