Veel nieuwe trainingen en workshops bij Aeres Training Centre Velp

Foto: Aeres Training Centre Velp

VELP – Niet alleen een nieuwe website,  nee ook heel veel nieuwe trainingen en workshops zijn er ontwikkeld. Ze zijn geschikt voor zowel de bedrijven als de particulier en te vinden op onze gloednieuwe website www.aerestrainingcentre-velp.nl.

Aeres is heel benieuwd wat Velp en omgeving er van vindt.

Docent Marleen Hemink:

Sinds augustus heeft zij het coördinatorschap van het trainingcentrum overgenomen van John Schut die met welverdiend pensioen is gegaan. Marleen: “Ons Velpse trainingcentrum is bij uitstek geschikt voor de groene en creatieve opleidingen, daar hebben we natuurlijk raakvlakken met ons mbo-onderwijs. Daarnaast gaan we trainingen aanbieden op het gebied van ondernemerschap, leidinggeven en teelt.”

Workshops

De eerste trainingen die op de rol staan binnenkort zijn Training Wet Natuurbescherming niveau 1 (WNB-1), Verpakken en Bedrijfsvoeren gewasbescherming licentie 2. Met Sinterklaas en Kerst in aantocht is de workshop verpakken (voor € 32,50) heel handig. Interessant voor iedereen. Neem gerust een kijkje op de website en laat ons vooral ook weten wat u er van vindt.

Leven Lang Ontwikkelen

Er is een groeiende maatschappelijke behoefte aan Leven Lang Ontwikkelen. Aeres wil concreet invulling geven aan LLO en doet dat vanuit een unieke uitgangspositie. Binnen Aeres zijn namelijk alle niveaus van het groene onderwijs vertegenwoordigd en er is een gedegen aansluiting met het bedrijfsleven, geholpen door specifieke Aeres-onderdelen als Aeres Tech, de Aeres Training Centra en Aeres Agree. Zo kunnen (aankomende) professionals van verschillende opleidingsniveaus én leeftijden worden bediend. Bij het opleiden van leerlingen, studenten, particulieren en professionals, is het belangrijk om dit te doen op een manier die past bij de verschillende doelgroepen. Aeres heeft  op dit terrein gespecialiseerde kennis in huis om dit verder te optimaliseren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen