Innoforte voert actie voor 3FM Serious Request

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ouderenzorgorganisatie Innoforte krijgt zaterdag 21 december bezoek van 3FM dj’s Sander en Herman. Omstreeks 15.30 uur krijgen de dj’s een cheque overhandigd namens Stichting Innoforte.

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor de (vaak minderjarige) slachtoffers van mensenhandel. ‘Toen wij hoorden dat de route van Serious Request dit jaar langs ’t Jagthuis trekt, aarzelden wij geen moment. Wij hebben het estafetteteam van Sander en Herman uitgenodigd om een korte pitstop bij Innoforte te maken en ze een cheque te overhandigen. Wij maken ons graag hard voor deze goede actie,‘ aldus Mandy Wiskamp, activiteitenbegeleider bij Innoforte.

Innoforte en fusiepartner Vreedenhoff zijn voor 3FM Serious Request al een aantal weken geld aan het inzamelen. Dit doen zij op verschillende manieren. Zo staat er op elke locatie een donatiebus waar iedereen een bijdrage in kan doen. Maar de locaties zelf komen ook in actie. Zo is een deel van de opbrengst van de kerstmarkt in ’t Jagthuis en Oosterwolde ook al gedoneerd. Innoforte en Vreedenhoff hebben ondertussen al ruim €750, – opgehaald.

Kijk voor meer informatie over Innoforte op: www.innoforte.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen