Ervaar zelf hoe het is om theater te maken met theatergroep IMPact

Foto: Foto IMPact

REGIO/VELP – Altijd al willen ervaren hoe het is om theater te maken? Dit is je kans. Theatergroep IMPact organiseert 3 oefenavonden op 14 , 21 en 28 januari bij Parkstaete in Velp.

Drie open lesavonden

IMPact staat voor improviseren en acteren. De succesvolle theatergroep uit Velp maakt avondvullende voorstellingen met een smeltkroes aan theatervormen. Van fysiek theater tot monologen met diepgang van absurditeiten tot liedjes, alles is mogelijk

Kom je uit de regio Arnhem en wil je zelf eens beleven hoe dat is, grijp dan nu je kans. IMPact organiseert 3 open lesavonden waarbij iedereen vrijblijvend mag meespelen en ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Deze avonden zijn op dinsdagavond 14, 21 en 28 januari van 20:00 tot 22:00 uur in Parkstaete Zalencentrum in Velp.

Nieuwe spelers gezocht

Je kunt één, twee of alle drie de avonden meespelen. Mocht er een klik zijn dan is het zomaar mogelijk dat jij daarna de nieuwe aanwinst van IMPact wordt, en kun je zelf schitteren in de nieuwe voorstellingen!

Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen