Zangers en acteurs gezocht voor grote musicalproductie

Foto: Studio26 Velp

VELP – Stichting Kunst in Beweging zet zich vanuit haar missie ‘Laat ze schitteren’ al decennialang in voor de amateur podiumkunsten in Gelderland. Zo produceerde zij onder andere Sjakie en de Chocoladefabriek (1995), Pinokkio (2002), Chitty Chitty Bang Bang (2005), Robin Hood (2009), De Koning en ik (2011) en de Keizer en de Nachtegaal (2015).

Ook dit seizoen brengt zij in samenwerking met Studio26 Velp, een nieuwe musicalproductie uit, welke met vier voorstellingen op 20 en 21 juni 2020 te zien zal zijn in de grote zaal van Stadstheater Arnhem. 

De stichting en Studio26 zijn momenteel op zoek naar zangers en acteurs voor de cast van een origineel, sprookjesachtig verhaal. Men is voor de hoofdrollen en het ensemble op zoek naar jongens en meisjes (vanaf 14 jaar), mannen en vrouwen. Zang- en spelervaring is niet verplicht, maar wel handig. Ook professionals die het leuk vinden om mee te doen zijn welkom, omdat de stichting in het kader van talentontwikkeling de ontmoeting en samenwerking tussen amateurs en professionals stimuleert. De auditie wordt gehouden op vrijdagavond 3 januari 2020 in Velp. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op studio26.nl/musical.

Kijk voor meer informatie over Stichting Kunst in Beweging op: https://www.kunstinbeweging.nl/.

Kijk voor meer informatie over Studio26 op: https://www.studio26.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen