Open huis bij Ontmoetingscentrum De Paperclip

De Lichtstraat De Paperclip
De Lichtstraat De Paperclip
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Afgelopen zaterdag was er wederom open huis bij de Paperclip. De dag van het jaar waarop bezoekers zich kunnen laten informeren over het cursusaanbod.

In een, speciaal daarvoor ingericht lokaal, zaten alle docenten achter een tafel en probeerden ze de vragen van de bezoekers zo goed mogelijk te beantwoorden en ze op deze manier te enthousiasmeren voor de lessen, waarvan de meeste in januari weer beginnen.

Inschrijven kon ook, en aan de drukte daar te zien liepen de inschrijvingen storm. Dus wie nog interesse heeft mag er snel bij zijn.

Verder was er de mogelijkheid om een drankje te drinken in de kantine en ook hier werd veel gebruik van gemaakt. Al met al een geslaagde open dag voor de Paperclip, en een goede kans voor bezoekers om kennis te maken met deze ontmoetingsplek, voor zover dit nog niet het geval was, uiteraard.

Voor meer informatie en de beschikbare cursussen zie: https://paperclipvelp.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Open huis De Paperclip

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen