NIO nieuwjaars-netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers

Foto: Netwerk Informele Ondersteuning Rheden - Rozendaal

RHEDEN/ROZENDAAL – Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) nodigt vrijwilligers uit voor haar nieuwjaars-netwerkbijeenkomst op dinsdagmiddag 14 januari in Partycentrum Ons Huis te Rheden. Alle vrijwilligers die zich in georganiseerd verband voor mede-inwoners inzetten op het gebied van welzijn en zorg, zijn van harte welkom vanaf 15.30 uur.

De kerngroep van het NIO verzorgt jaarlijks twee á drie bijeenkomsten met thema’s die bij vrijwilligers op dat moment spelen. Ook is er ruim de tijd om met een hapje en drankje elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Op 14 januari is het programma wat luchtiger dan gewend: Gerrit van Middelkoop  entertaint de vrijwilligers ‘langs plekken van plezier en weleer’.  Deze Velper kunstenaar en initiatiefnemer van de Dingenfabriek, maar afkomstig uit De Steeg, legt net als wat het NIO beoogt, verbindingen. Gerrit doet dit met wat er is verdwenen uit de dorpen. Het NIO stimuleert het leggen van verbindingen door vrijwilligers elkaar te laten ontmoeten waardoor zij elkaar gaan vinden in het lokale vrijwilligerswerk.

Vanaf 15.00 uur kunnen vrijwilligers elkaar een goed vrijwilligersjaar toewensen. Het programma vangt aan om 15.30 uur. De netwerkbijeenkomst eindigt rond 17.30 uur. Zalencentrum Ons Huis is gevestigd aan het mr B. van Leeuwenplein 7 te Rheden. Aanmelden voor deze middag kan via het mailadres: [email protected] of via het tel.nr.: 06 363 24 778.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen