Forest Jazz Band in Grand Café “Het Hart van Dieren”

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Er is goed nieuws voor de liefhebbers van Classic Jazz,want de regionaal bekende Forest Jazz Band speelt op zondagmiddag 12 januari in het gezellige Grand Café “Het Hart van Dieren” aan het Callunaplein te Dieren.

De heren zijn weer van plan de sterren van de hemel te blazen om de oude stijl jazz te promoten. De band heeft vele hoogtepunten achter de rug en probeert van elk optreden een hoogtepunt te maken. Denk maar aan de optredens voor de Canadese veteranen in Apeldoorn.

Zo heeft de Forest Jazz Band  de eervolle uitnodiging ontvangen om op zondagmiddag 10 mei 2020 een optreden te verzorgen bij Paleis Het Loo te Apeldoorn in het kader van 75 jaar bevrijding van Apeldoorn en Nederland.

Op zondagmiddag 12 januari zal de Forest Jazz Band spelen met een paar gastspelers en dat heeft altijd weer een verrassend effect. Alle gezellige mensen zijn van harte welkom en voor de kosten hoeft u het niet te laten want de toegang is GRATIS!

Dus zegt het voort:

  • Zondagmiddag 12 januari 2020
  • Grand Cafe “Het Hart van Dieren”
  • Callunaplein 108
  • 6951 CR Dieren
  • Aanvang:14.30 uur
  • Vrij entree!!!

Er is voldoende gratis parkeer ruimte aanwezig.

Kijk voor meer informatie ook op: www.theforestjazzband.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen