Pronkzitting CV. De Heiknüüters in Partycentrum Ons Huis te Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. Op zaterdag 18 januari begint Cv. de Heiknüüters haar seizen met de jaarlijkse pronkzitting in Feestburcht “Partycentrum Ons Huis”.

Om 20:11 uur zullen de Senaat, Raad van Elf en het Prinsenpaar de zaal betreden voor een mooie avond vol sketches, muziek en dans, veelal uitgevoerd door eigen leden.

Een belangrijk onderdeel van deze avond is, zoals ieder jaar, de bekendmaking van de Ridder van de Rhedense Leeuw, een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan een van onze medeburgers die zich hebben ingezet voor de maatschappij en het dorp Rheden in het bijzonder. Het belooft weer een mooie avond te worden! Dus als u direct wilt weten wie de nieuwe ridder wordt of gewoon zin hebt in een gezellige avond kom dan naar Feestburcht “Partycentrum Ons Huis” om het mee te maken.

Na het officiële gedeelte zal het feest, dat tot in de kleine uurtjes duurt, losbarsten. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de toegangsprijs is € 5,00 voor niet leden en voor de leden is de toegang vrij!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen