EHBO verenigingen van Velp en Rheden organiseren EHBO cursussen

Foto: EHBO

RHEDEN – EHBO verenigingen van Velp en Rheden organiseren, bij voldoende inschrijvingen, diverse EHBO cursussen.

Cursus Reanimeren / AED bedienen:

Deze cursus is op woensdag 26 februari 2020 in de kantine van de Meteoor van 19.30 tot 22.00 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6. Bij deze cursus leer je hoe je moet handelen bij een reanimatie en tevens leer je een AED te bedienen. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Deze cursus kost € 30,-.

EHBO cursus voor beginners:

Op woensdag 4 maart 2020 start er bij voldoende inschrijvingen weer een EHBO cursus voor beginners. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 cursisten. De beginners cursus bestaat uit ongeveer 10 avonden inclusief examen. De complete cursus kost € 195,- De lestijden zijn van 19.30 tot 22.00 uur in de kantine van De Meteoor, Schaarweg 4 in Rheden. Meer informatie en een aanmeldingsformulier voor de verschillende cursussen vind u op www.ehbo-rheden.nl mail [email protected] of bel 026-4951574.

Open herhalingsavond Reanimatie en AED bedienen:

Op dinsdag 24 maart 2020 is er een training voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen. Deelnemers van “Rheden reanimeert” zijn van harte welkom. De avond wordt gehouden in de kantine van De Meteoor van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten zijn €15,-. Aanmelden per mail naar [email protected].

De organiserende Verenigingen zijn:

KNV EHBO afd. Velp en KNV EHBO afd. Rheden zijn de plaatselijke afdeling van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO in Zeist. Samen organiseren zij deze cursussen. Ook voor herhalingslessen kunt u bij hen terecht. Bij veel evenementen in de dorpen vindt u de vrijwilligers op de EHBO stand. Meer informatie over alle activiteiten vindt u voor EHBO Rheden op www.ehbo-rheden.nl. Alle informatie van EHBO Velp zie www.ehbo-velp.nl mail [email protected] of bel 026-3649371

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen