Ridderslag en Kindercarnaval bij Cv. De Heiknüüters

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op zaterdag 15 februari vindt de jaarlijkse Ridderslag van Cv. De Heiknüüters plaats. Om 15:30 uur zal de heer Henk Peelen door Kees Staats tot Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw worden geslagen.

Nadat de aanwezigen zich om ongeveer 14:30 uur verzameld hebben op het Mr. B. van Leeuwenplein gaan ze gezamenlijk de Ridder en zijn partner thuis ophalen.

Na de plechtigheid, die zal plaats vinden bij de Leeuw op het plein, zal er tot 17:00 uur gelegenheid zijn de Ridder te feliciteren in Partycentrum Ons Huis.

(Op de foto boven werd Dick Jurriëns afgelopen jaar tot tot Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw geslagen)

De volgende dag, op zondag 16 februari, gaan de Heiknüüters met de kinderen een gezellig Kindercarnaval vieren in het Partycentrum Ons Huis te Rheden. Hoewel het gericht is op de kinderen is het ook een gezellige middag voor het hele gezin met veel muziek, dans en een bijzonder optreden. Deze middag begint om 14:11 uur, de zaal is geopend vanaf 13.30 uur en de toegang gratis!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Kindercarnaval Cv. De Heiknüüters

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen