Vrijwilligers NL Doet gaan bij Innoforte aan de slag

Het Takkekoor in de Biesel 2018
Het Takkekoor in de Biesel 2018
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – 13 en 14 maart 2020 is het weer NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bewoners en deelnemers van ouderenzorgorganisatie Innoforte kunnen niet wachten om ‘’hun’’ vrijwilligers-van-één-dag te ontmoeten.

Voor de vrijwilliger gaat het om een klus, voor de bewoner of deelnemer is het een gezellige activiteit! Voor beide partijen is het bijzonder om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met mensen die elkaar anders niet hadden leren kennen. De vrijwilligers gaan aan de slag bij verschillende locaties van Innoforte.

Dit jaar zijn er drie thema’s die in de verschillende locaties terugkomen. Bij locaties Oosterwolde, De Biesdel en dagbesteding de Serre staat het voorjaar centraal.

Vrijwilligers gaan aan de slag met het opknappen van een tuinhuis, het aanleggen van een moestuin en het monteren van tuinmeubels. Muziek maken en naar muziek luisteren, kunnen mensen van de dagbesteding Innovisus en bewoners van het Lorentzhuis. Bewoners van ’t Jagthuis worden lekker in de watten gelegd. Zij ontvangen diverse beautybehandelingen zoals een manicure of massage.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen