Een goede buur is beter dan een verre vriend

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Burennetwerk Oud Velp Zuid start deze week een Corona-hulpactie voor de bewoners van Velp-Zuid. Door middel van een huis-aan-huis verspreide nieuwsbrief willen deelnemers aan het Burennetwerk actief gaan helpen en hulpgevers en hulpvragers met elkaar verbinden. Zodat een ieder van de inwoners deze moeilijke coronatijden zo goed mogelijk doorkomt.

Mochten er zich mensen uit Velp-Zuid willen melden die hulp willen bieden of vragen, dan hoort het Burennetwerk dat graag. Het beste kunnen zij een mail sturen naar [email protected] of telefonisch via 06 – 22372606

Het Burennetwerk Oud Velp Zuid probeert de leefbaarheid in de verschillende buurten van Velp-zuid te vergroten door acties, initiatieven, saamhorigheid, samenredzaamheid, veiligheid en nog veel meer.

Niet alleen in tijden van crisis, zoals nu door het Corona-virus, maar ook daarbuiten is het van belang om met z’n allen samen onze buurt schoon, gezellig en veilig te houden.

Om te weten wat er in een buurt of straat leeft en waar behoefte aan is, het Buurt Contactpersonen Netwerk continue op zoek naar nieuwe buurtcontactpersonen om haar netwerk te vergroten.  U kunt zich aanmelden als buurt contactpersoon om het netwerk te vergroten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen