Rhederhof helpt Fysiotherapie Miriam Donders aan eigen opgang

Foto: Attent Zorg en Behandeling

RHEDEN – Alle vestigingen van Attent Zorg en Behandeling sluiten de deuren in verband met het coronavirus. Fysiotherapie Miriam Donders heeft normaliter een aantal ruimtes binnen in Rhederhof, deze zijn nu niet meer bereikbaar door de sluiting.

Rhederhof heeft nu twee ruimtes die van de buitenzijde bereikbaar zijn beschikbaar gesteld aan Fysiotherapie Miriam Donders en helpt hen daarmee aan een eigen ingang!

Het coronavirus houdt heel Nederland in de ban en na de maatregel van het kabinet om verzorgingshuizen te sluiten moest ook Attent Zorg en Behandeling locatie Rhederhof daaraan gehoor geven. Maar ook in uiterst moeilijke tijden blijkt dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt.

Gistermiddag in spoedberaad heeft de directe van Rhederhof, Fysiotherapie Miriam Donders twee ruimtes aangeboden die vanaf de buitenzijde te bereiken zijn. De route wordt via borden aangegeven.

Fysiotherapie Miriam Donders is Attent Zorg en Behandeling hiervoor heel dankbaar.

Vooralsnog  is er binnen de fysiotherapie nog steeds de mogelijkheid, met inachtneming van alle door de RIVM opgestelde maatregelen, om mensen mobiel te houden en te behandelen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.fysiomiriamdonders.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen