Online benefietquiz voor SEM café in Velp

Foto: foter.com

VELP – De horeca heeft het niet makkelijk en Nachtduik & Meetup willen het SEM Café een hart onder de riem steken met een online benefietquiz.

Deelnemers kunnen doneren en zich aanmelden voor de online benefietquiz op zaterdag 11 april 2020. De quiz wordt online gespeeld via een livestream en start om 20:00 uur.

Met deze link: https://www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/ kom je op een informatiepagina met onderaan je donatie (alles gaat naar SEM) en aanmelding. Zoek hier Velp SEM Café Velp op en doneer het bedrag waar je voor mee wilt spelen. (De link naar de livestream ontvang je na de aanmelding).

Het SEM Café ontvangt op maandag een overzicht met al haar ontvangen donaties van de afgelopen week. Pepijn van SEM Café stuurt zelf een betaalverzoek toe op het aangegeven e-mailadres, maar hier kan dus wel wat tijd overheen gaan.

Je mag er zelf zaterdag gerust een biertje bij drinken😂 (thuis dan en wel op afstand van elkaar)

#blijfthuis #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen