Inloophuis Dieren weer open

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Na ruim twee maanden gesloten te zijn geweest hervat Inloophuis Dieren langzaam weer haar activiteiten. Vanaf woensdag 3 juni is er op drie ochtenden in de week weer een Inloop.

Voorlopig is dit op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Ook start op maandagochtend de FormulierenHulp van Humanitas en starten op dinsdagochtend de wandelclubs van het Sportbedrijf weer.  Het Inloophuis Dieren hoopt op korte termijn het aantal inloopmomenten uit te kunnen breiden en ook weer te starten met meer van haar activiteiten. Zodra dit het geval is wordt dit gecommuniceerd op de website en de Facebookpagina van het Inloophuis.

Het Inloophuis is zo ingericht dat de 1,5 meter bewaakt kan worden, er geldt een looproute, er zijn hygiëneprotocollen opgesteld en wij verwachten van onze bezoekers dat zij zich naast genoemde maatregelen aan de landelijke richtlijnen houden. Voor vragen over het Inloophuis, de maatregelen of het hervatten van het programma kunt u contact opnemen met Joukje Faber via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden