Inloopproeverijen Sauter Wijnen Velp

VELP – Met het oog op de komende feestdagen organiseert Sauter Wijnen in Velp de aankomende maand drie wijnproeverijen. Op zaterdag 30 november staat de proeverij in het teken van ‘wildwijnen’.

“Om iedere belangstellende de kans te geven eens wijnen te proeven zijn de ‘inloopproeverijen’ gratis toegankelijk en is inschrijven niet nodig”, aldus eigenaar en vinoloog Peter Meijrink, “In dit jaargetijde verschijnt er vaker ‘wild’ op tafel. We hebben voor de inloopproeverij op zaterdag 30 november een passende selectie gemaakt om deze gerechten te laten begeleiden door een perfect passende wijn.”
De inloopproeverij is op zaterdag 30 november van 12.30 – 17.00 u. Op 14 en 21 december worden extra inloopproeverijen georganiseerd. Kijk voor meer informatie op:
http://www.sauterwijnen.nl/vestiging_velp_Arnhem
Sauter Wijnen importeert al tientallen jaren wijnen. Van oudsher zijn de wijnen overwegend van Franse afkomst, maar de laatste jaren zijn daar ook wijnen uit Spanje, Italië, Oostenrijk bijgekomen. In het sfeervolle proeflokaal in Velp worden wijncursussen, inloopproeverijen, wijn- & spijsproeverijen en privé proeverijen georganiseerd.
Meer informatie: Sauter Wijnen Velp, Rozendaalselaan 22, 6881 LC te Velp; Tel. 026-3634655; Gastheer: Peter Meijrink, mail: [email protected] ; Internet: 
http://www.sauterwijnen.nl/vestiging_velp_Arnhem
; Volg op Twitter: @SauterVelp
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen