Open Coffee Velp van start

VELP – Na enkele maanden stil gelegen te hebben start de maandelijkse netwerkbijeenkomst Open Coffee weer. Op een andere locatie en coronaregels.

Enkele jaren werd deze bijeenkomst georganiseerd in Hotel De Roskam maar door de sluiting van De Roskam was de organisatie genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken. Deze is gevonden in Velp bij restaurant Me and Mrs P in de Wilhelminastraat.

Ondernemers en toekomstige ondernemers kunnen er terecht voor vragen, advies, netwerken, zaken doen, een gezellig samenkomst en natuurlijk een drankje. Open Coffee Velp is op donderdag 27 augustus 2020 van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Heb je ook plannen om er naar toe te gaan: meld je aan via mail: [email protected] Ze zullen je de toegang niet weigeren als je je niet aangemeld hebt, maar ze waarderen het als je je even aanmeldt.

Voel je je niet lekker, heb je Corona-gerelateerde klachten, kom je uit een risicogebied of zijn er besmettingen in jouw buurt: blijf thuis!
Volgende maand is er weer een kans.

Om een en ander zo goed mogelijk – zonder opstoppingen- te laten verlopen hier wat informatie over de gang van zaken.

  • Zoveel mogelijk vooraf digitaal aanmelden, je gegevens zijn dan al verwerkt op de presentielijst
  • Iedereen die zich heeft aangemeld heeft de gedragsregels van Me and Mrs P via mail ontvangen. Neem zelf een pen mee om de formulieren in te vullen.
  • Mondkapjes zijn niet verplicht maar het mag natuurlijk wel.
  • Bij binnenkomst wacht je tot je te woord gestaan wordt, dan eerst verplicht handen desinfecteren, je krijgt een anderhalve meter stok om de afstand te bewaren, plus een bonnetje op naam waarop je zelf het aantal consumpties bij houdt
  • Mocht je je niet vooraf aangemeld hebben, dan kun je nu zelf je gegevens op de presentielijst noteren
  • Zoek vervolgens een plaatsje, maar niet meer dan twee personen aan één tafeltje of maximaal 4 in een loungehoek. Er is ruimte genoeg zowel binnen als buiten.
  • Bij het fluitsignaal wordt er gewisseld van gesprekspartner, dat wil zeggen degene die het eerst aan het tafeltje zat, blijft zitten, de ander schuift door naar de volgende tafel, bij het volgende signaal wordt er weer doorgeschoven.
  • Bestellingen worden alleen aan tafel opgenomen (dus niet aan de bar)
  • Bij vertrek lever je je bonnetje in bij een van de medewerkers en dan kan er worden afgerekend. Je verlaat het pand via de buitenzijde langs het muurtje.
  • Voorlopig dus geen handen schudden, niet zoenen en zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand te houden en ook geen staande ‘gespreksclubjes’ meer,
  • In verband met Corona Maatregelen delen zij -vertrouwelijk- de gegevens van presentielijst met de horeca-onderneming
  • Me and Mrs P opent om 11 uur voor haar eigen klanten, zorg daarom dat je voor die tijd hebt afgerekend zodat je andere gasten niet in de weg loopt.

Deze maand is er nog geen speciale gast. De organisatie gaat eerst kijken hoe deze eerste bijeenkomst op deze locatie verloopt.

Een bezoek aan Open Coffee is gratis maar je betaalt je eigen drankje een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt erg gewaardeerd. Hiervoor liggen  invulkaartjes met de tekst ‘stuur mij een betaalverzoek’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen