Laura Kaper & Heidi Delcliseur bij Kastanjelaan13

Foto:

L’invitation au VoyageSopraan Laura Kaper en pianiste Heidi Delcliseur brengen lied, oratorium en opera, van renaissance tot de 20e eeuw. Zij bieden een gevarieerd programma in een serie van vier verschillende concerten in 2013 en 2014 bij Kastanjelaan13.

Laura Kaper zong in het Nederlands Concertkoor en in opera- en musicalproducties van de Stichting Sondheim. In 2006 volgde zij een Masterclass bij Miranda van Kralingen tijdens het Orlando Festival in Kerkrade. Na enige tijd ook haar leerling te zijn geweest, koos ze ervoor de opleiding klassieke zang te volgen aan de Schumann Akademie. Momenteel studeert ze bij Ronald Klekamp en bereidt zich voor op het eindexamen aan de Schumann Akademie.
Heidi Delcliseur studeerde aan het Utrechts conservatorium bij Herman Uhlhorn en studeerde in 1996 af bij Alan Weiss. Daarnaast volgde zij onder andere masterclasses bij Peter Feuchtwanger in Zwitserland en Ronald Brautigam in Nederland. Zij legt zich sinds jaren toe op het samenspel en vormt sinds één jaar een vast duo met Laura Kape
Hun voorkeur gaat uit naar de muziek van de late romantiek en de vooravond van de atonaliteit. Een reis door dit afwisselende landschap aan klankkleuren met bekende taferelen en verrassende nieuwe vergezichten.
De titel van deze serie is ontleend aan het gelijknamige lied van Henri Duparc.
Laura Kaper & Heidi Delcliseur 
(Klassieke muziek)
Zondag 1 december 2013
Prijs € 7,50
14.00 – 15.30 uur
Klik hier om kaarten te bestellen. 
Klik hier voor meer informatie. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen