Laatste kans bijzondere theatervoorstelling over Louis Couperus

VELP – Afgelopen juni is Ode aan de luiheid vijfmaal uitgevoerd in huiskamers in De Steeg. Nog eenmaal geven Hubert Fermin (voordracht), Daniël van Kessel (tenor) en Marianne Ratajski een uitvoering, nu in de intimiteit van de boekhandel. Een heel bijzondere voorstelling die de Couperusliefhebber niet mag missen.

De voorstelling bevat collage uit Couperus’ verhalen en romans, afgewisseld met opera-aria’s en liederen. De titel van het programma verwijst naar het gelijknamige verhaal waarin Couperus de luiheid verheerlijkt, terwijl hij het tegendeel van lui was, gezien zijn geweldige oeuvre. De voorstelling is een kleine afspiegeling van de veelheid aan stijlen die hij hanteerde, zijn verschillende ‘pennen’ zoals hij het noemde. 
In de zomer vonden de voorstellingen plaats in kamers die zich bevonden in villa’s in de directe omgeving van couperus’ oude huis. Deze reprise van ‘Ode aan de luiheid’ vindt plaats in de boekhandel. De voorstelling is samengesteld en geregisseerd door Anaja Nicola van Theater Lumiere en is mede tot stand gekomen met steun van RIQQ.
 
Zondag 17 november, Jansen & de Feijter (Emmastraat 6 Velp), aanvang 15.00 uur. Entree € 15,00, reserveren dringend aangeraden (beperkt aantal plaatsen). Tel. 026-3628959 www.eenpassievoorboeken.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen