Kerstboom vol wensen bij de Oude Jan

Foto: Stichting vrienden van de Oude Jan

VELP – Om in deze donkere dagen rond kerst toch onze verbondenheid tot uitdrukking te kunnen brengen, staat er vanaf half december een kerstboom bij de Oude Jan waar u uw wensen, gebeden en lieve woorden in kunt hangen.

Hebt u een wens voor uw dorpsgenoten, een dierbare of voor de wereld? Hang hem in de boom.

Bij de kerstboom staat een bak met kaartjes waarop u uw wensen, gebeden en lieve woordjes kunt schrijven, maar u mag ook van thuis een kaartje meenemen of een oude kerstbal of een lint van stof waarop u met stift een wens geschreven heeft. Bedoeling is om de kerstboom bij de Oude Jan met al onze wensen prachtig te versieren.

In de vier dagen voor kerst, op 20, 21, 22 en 23 december zal de Oude Jan van 19.00 uur tot 20.00 uur open zijn. U kunt dan even binnenlopen en een kaarsje ontsteken.

De vrienden van de Oude Jan en de Protestantse Gemeente Velp wensen u al vast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Ook voor deze activiteit geldt: houdt afstand en draag een mondkapje!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen