Laatste Erfgoedcafés te Velp en Rheden, nu verhalen vangen!

VELP/RHEDEN –  Vrijdag en Zaterdag 8 en 9 november waren de laatste twee Erfgoedcafés van de gemeente Rheden. Vrijdagmiddag en avond was Boekhandel Jansen & de Feijter het toneel van het Erfgoedcafé in Velp, waar opnieuw vele bezoekers kwamen en verhalen werden gevangen.

Op zaterdagochtend om 11:00 uur ging het laatste Erfgoedcafé in het nieuwe dorpshuis van Rheden Willem de Zwijger van start en net als op alle andere erfgoedcafés waren diverse personages van Marieke Soetebier aanwezig die een prachtig verhaal vertelden voor de aanwezige bezoekers.
Nu de Erfgoedcafés afgelopen zijn betekent dit nog niet dat het voor de organisatie en de verhalenvangers stopt en zij klaar zijn. In tegendeel, de organisatie gaat nu bekijken naar wie de verhalenvangers allemaal toe gaan om de verhalen op te nemen, dit is een hele klus aangezien de verhalen digitaal opgenomen worden en vervolgens weer beluisterd en uitgetypt moeten worden.
Dit zal waarschijnlijk nog een groot gedeelte van het komende jaar in beslag nemen, waarna er keuzes gemaakt gaan worden welke verhalen uiteindelijk in het uit te geven boek terecht gaan komen.
Klik op de bovenste foto voor een kort fotoverslag.
2013-11-08-09-erfgoedcafs015
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen