Nationale Voorleesdagen: Voorleesfeestjes met Coco!

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Van woensdag 20 t/m zaterdag 30 januari vinden weer de Nationale Voorleesdagen plaats. Het is hét moment om het nut van voorlezen aan jonge kinderen onder de aandacht te brengen.

De Bibliotheek Veluwezoom organiseert gezellige voorleesfeestjes met Coco in de hoofdrol, een vogeltje dat niet durft te vliegen, naar het prentenboek van het jaar ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen. Kom jij ook?

Voorlezen is niet alleen leuk en leerzaam voor jonge kinderen, met een liedje en een spelletje erbij is het echt een feest voor ze! Voorlezen prikkelt hun fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

De voorleesfeestjes zijn gratis voor kinderen van 0-4 jaar en hun ouders of grootouders.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht: www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen. De feestjes worden coronaproof georganiseerd en gaan door onder voorbehoud van de coronamaatregelen van het kabinet.

Waar en wanneer?

  • de Bibliotheek Dieren: woensdag 20 januari van 9.30-10.15 uur
  • de Bibliotheek Velp: vrijdag 22 januari van 9.30-10.15 uur

Prentenboek van het jaar 2021 – ‘Coco kan het!’

De jury van De Nationale Voorleesdagen verkoos ‘Coco kan het!’ tot Prentenboek van het jaar 2021. Het prentenboek gaat over het vogeltje Coco, dat niet durft te vliegen. Haar moeder probeert haar over te halen, en het lijkt Coco ook best fijn, maar toch durft ze niet. Totdat mama haar een zetje geeft.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen