Moederdag Verwendag 9 mei 2021 in dorp Rheden

Foto: Fenneke Visscher

RHEDEN – Op 9 mei 2021 organiseren een aantal ondernemende Rhedense vrouwen in samenwerking met Sportclub de Cirkel een Moederdag Verwendag.

Elke ondernemer in dorp Rheden kan een activiteit voor vrouwen, of ouders met kind, aanbieden in Rheden op deze dag. Deze activiteit wordt zelf vorm gegeven en georganiseerd door de ondernemer. Denk hierbij ook aan de veiligheid: liefst buiten, of anders in kleine groepjes met 1,5m afstand.

De ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is gericht op Actief bezig zijn; in beweging op een coronaproof manier. In de middag tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de workshops gericht op Wellbeing. (denk aan creativiteit, genot, welness, welzijn, coaching, schoonheid, plezier e.d)

IJsclusief zorgt voor een gevulde maag, met een thuisbezorgd verwen-ontbijt op bed en een complete Lunch2Go (afhalen).

Wil je een workshop aanbieden op de Moederdag Verwendag en ben je een ondernemer in dorp Rheden? Vul dan dit aanmeldformulier vóór 1 april in: https://forms.gle/QocAi6Y2tregxi337

Heb je vragen? Mail dan [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen