Beweeg mee, met BeweegID: Koningsland Rheden doet nieuwe energie op

Foto: Uniek Sporten

RHEDEN – Uniek Sporten regio Arnhem heeft een beweegID-box met materialen van Nijha aangeschaft om uit te lenen aan woongroepen, dagbesteding en zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden.

BeweegID-box

Met deze BeweegID-box wil Uniek Sporten de vrijwilligers en verzorgenden graag ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten te doen.

Koningsland

Siza locatie Koningsland in Rheden is één van de eerste locaties waaraan deze box in de regio Arnhem wordt uitgeleend. Na een enthousiaste kennismaking met begeleider Judith Dousi heeft de locatie de box voor 2 weken gratis geleend. Met onder andere foamballen, pittenzakken, touwen en ballonballen konden de bewoners zo’n 84 spellen uitvoeren. Hierdoor kon de locatie weer ‘nieuwe energie’ opdoen door beweging en ontmoeting. Judith was hierbij vooral te spreken over de inspirerende leskaarten die makkelijk zijn te realiseren.

Interesse?

Ook geïnteresseerd in de beweegID box voor uw woongroep, dagbesteding of zorgcentra? Neem dan contact op via [email protected]. In overleg wordt er gekeken op welk moment u de kist voor 2 à 3 weken gratis kan lenen.

Kijk voor meer informatie ook op: www.unieksporten.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen