Viering ter Nagedachtenis Panta Rhei

Foto:

VELP – Voor Panta Rhei Vocaal  is 2013 een jubileumjaar: 20 jaar zingen “bij leven en dood”. Bij uitvaarten en bij herdenkingen, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse viering ter nagedachtenis in november. Op zondag 17 november 2013 verzorgt Panta Rhei een Viering ter Nagedachtenis  in de Grote Kerk te Velp.

Op 17 november a.s. is het thema:  “Rijkdom“. Door stil te staan, te herinneren en door vooruit te kijken. In de afgelopen 20 jaar is Panta Rhei Vocaal aanwezig geweest bij heel wat momenten van stilstaan; stilstaan bij het afscheid nemen van een mens. Bij deze afscheidsmomenten werd vaak de rijkdom ervaren van wat ieder mens voor anderen kan betekenen in het leven. Herinneren; ook al doet het gemis pijn, toch elke dag weer de beslissing nemen om de blijdschap én de droefheid te omarmen en, stap voor stap, gedragen door de rijkdom van de herinnering, vooruit te gaan.
De Viering ter Nagedachtenis is op zondag 17 november 2013 in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp (Gld). Aanvang 15.30 uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. De toegangsprijs  bedraagt € 10,-
Panta Rhei Vocaal is gespecialiseerd in het a capella zingen bij uitvaarten en herdenkingen. Het staat onder leiding van dirigent Frank Litjens en komt uit de regio Arnhem, maar beperkt zich niet alleen tot dit gebied. Panta Rhei Vocaal heeft een breed repertoire van gregoriaans tot close-harmony, van wereldlijk tot religieus. Het repertoire houdt rekening met verschillende visies op leven en dood.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen