Geen schaapscheerdersfeest 2021, maar wel een nieuw evenement

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN- Dorp Rheden is een nieuw evenement rijker, het Bonte Schaap Festival. BIZ Centrum Rheden, de ORDS en de Rhedense Schaapskudde zijn de initiatiefnemers van dit nieuwe festival.

Doel is om in het derde weekend van juni een jaarlijks evenement neer te zetten rondom het scheren van de schapen met zowel lokale als regionale uitstraling. Echter, door alle onzekerheden rondom Corona komt 2021 te vroeg om het Bonte Schaap Festival plaats te laten vinden.

Het comité heeft daarom besloten om de eerste editie te verplaatsen naar 2022. Wel is ondertussen de website in de lucht, www.bonteschaapfestival.nl met hierop de eerste info over het evenement.

Wil je alvast je interesse kenbaar maken voor een kraam of je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een berichtje naar [email protected] of vul het contactformulier in. Het Bonte Schaap Festival zal een evenement worden met de uitstraling van een ouderwetse braderie wat gedragen wordt door de gehele gemeenschap van Rheden.

Dus alle ondernemers, verenigingen, stichtingen, hobbyisten en andere cultuurliefhebbers wordt de mogelijkheid geboden om te participeren in het Bonte Schaap Festival. Tot 2022!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen