Medailles van de avondvierdaagse Dieren zijn op te halen bij Snoep & Doe

Foto: rheden.nieuws.nl, Peter de Waard

DIEREN – Afgelopen twee maanden hebben meer dan 200 deelnemers gebruik gemaakt om de alternatieve routes van de avondvierdaagse Dieren te lopen.

Ondanks de versoepelingen en adviezen in het kader van de Corona is het niet mogelijk om bij de organisatie thuis de medailles uit te reiken. Anderzijds zou dit te lang duren voordat iedereen daadwerkelijk geweest is.

In samenwerking met de ondernemers van Snoep & Doe aan het Callunaplein worden daar de medailles op zaterdag 3 juli tussen 9.00 uur en 16.00 uur uitgereikt.

Om alles soepel te laten verlopen mogen er maximaal 4 personen tegelijk in de winkel aanwezig zijn met uitzondering van het personeel. U neemt uw bevestigingsformulier van uw inschrijving mee en een mondkapje. Volg de aanwijzingen van het personeel op en houd rekening met de gewenste afstand. Kom zoveel mogelijk alleen of met maximaal twee personen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen