Burgemeester stelt nieuwste apparatuur Polman Opticiens Velp in gebruik

VELP – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers van de Gemeente Rheden gaat op 16 november 2013 om 10.30 uur het nieuwe OCT-apparaat bij Focus Optiek, Velp in gebruik stellen.

Polman Opticiens heeft een viertal optiekzaken, waarvan één in de Emmastraat te Velp, meer bekend als Focus Optiek. Net als bij elke bedrijfstak gaan de technologische ontwikkelingen ook binnen de optiekbranche door. “Reden waarom ons bedrijf voor al de vier winkels nieuwe OCT-apparatuur heeft aangeschaft en laten installeren. Met deze apparatuur kunnen de opticiens een nog uitgebreidere en nauwkeurige oogonderzoek uitvoeren”. Aldus Hans Polman, eigenaar van Polman Opticiens. 
Met deze investering zijn de optiekzaken van Polman Opticiens geheel Up-to-date en kunnen de medewerk(st)ers hun cliënten nog beter van dienst zijn .
Om deze voor belangrijke aanpassing niet stilzwijgend voorbij te laten gaan zal Burgemeester Petra van Wingerden-Boers, op 16 november om 10.30 uur de nieuwe apparatuur bij Focus Optiek, Emmastraat 21 in Velp in werking stellen. 
Eigenaar Hans Polman en zijn medewerk(st)ers nodigen u van harte uit om de ingebruikstelling bij te wonen en kennis te nemen van de mogelijkheden van de nieuwe apparatuur.
Polman Opticiens heeft vestigingen in Huissen, Oosterbeek, Elst en Velp. 
Wilt u meer weten over Polman Opticiens? Kijk dan eens op www.polmanopticiens.nl 
(Met een OCT-apparaat (Optical Coherence Tomography) worden er gedetailleerde beelden gemaakt van de structuren van het oog. Het gaat hierbij meestal om dwarsdoorsneden van het netvlies en kunnen eventuele afwijkingen nauwkeurig in beeld worden gebracht.)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
logo-focus-polman
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen