Familievoorstelling Doornroosje in Openluchttheater De Pinkenberg

1 augustus 2019
1 augustus 2019
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 1 september 2021 speelt de voorstelling Doornroosje in openluchttheater de Pinkenberg. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 tot 100 jaar!

Cultuurbedrijf RIQQ presenteert elke woensdagmiddag van de zomervakantie een familievoorstelling, te bewonderen in het openluchttheater.

Lang, lang gelden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: Ze zou zich op haar 15de verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.
Maar door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uit gaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig!

Doornroosje van Het Kleine Theater, geschreven en geregisseerd door Anke Engels en Vimala Nijenhuis, is een vrolijke, verrassende voorstelling, met de nodige dosis ontroering en humor, leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan welbekende sprookjes, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke lijn en de inhoudelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen.

Let op:
In verband met corona maatregelen zijn er slechts beperkt kaarten beschikbaar. Kom je met 2 (of een veelvoud van 2) personen kies dan voor een duoticket. Dan kun je lekker naast elkaar zitten en is ook nog eens meer ruimte!

  • Leeftijdsadvies: voor iedereen van 4 tot 100 jaar
  • Door: Het Kleine Theater
  • Datum en tijd: woensdag 1 september 2021 om 14:00 uur
  • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.
  • Locatie: De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen