Velpse cellist Valentijn (12) in Kinderprinsengrachtconcert

VELP – De 12-jarige cellist Valentijn Jeukendrup uit Velp trad op 21 augustus op in het feestelijke Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. Ook liet Valentijn samen met zangeres Stefania iedereen swingen op het nummer waarmee Stefania voor Griekenland uitkwam tijdens het Eurovisie Songfestival: ‘Last Dance’.

Op het Kinderprinsengrachtconcert traden drie jonge talenten op met bekende artiesten, begeleid door een ensemble van het Jeugdorkest Nederland o.l.v. Edwin Schimscheimer. De presentatie was in handen van Buddy Vedder. Het programma bestond uit een aanstekelijke combinatie van klassieke muziek en popmuziek. Het gehele programma is terug te kijken via Kinderprinsengrachtconcert – Kinderprinsengrachtconcert 2021 – Zapp

Binnenkort is Valentijn live te beluisteren in de regio: op 4 september treedt hij op samen met zijn broer Julian tijdens het ZOOM! Kamermuziekfestival in Doesburg.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen