Vrijwilligerstraining ‘Grenzen binnen het vrijwilligerswerk’

RHEDEN / ROZENDAAL – Het Loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden verzorgt in samenwerking met Volare deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers. Op dinsdagmiddag 29 oktober  is er in mfc de Oase aan het Ericaplein 1 te Dieren een training ‘Persoonlijke grenzen binnen het vrijwilligerswerk. 

De middag is geschikt voor vrijwilligers die het lastig vinden hun grenzen aan te geven en zichzelf herkennen in de volgende uitspraken: ‘Oh dat doe ik wel even’ of ‘Laat mij dat maar doen’. De vrijwilliger voelt zich heel verantwoordelijk en betrokken en vindt het moeilijk om ook nog eens ‘nee’ te zeggen. Voordat deze vrijwilliger het weet doet hij of zij meer of andere dingen dan wenselijk is.
Deze training is bedoeld om heel praktisch bezig te zijn met ‘nee’ zeggen. De vrijwilliger krijgt deze middag duidelijke handvatten mee uit  de praktijk. Er is een acteur aanwezig als ‘levend oefenmateriaal’.  Het vrijwilligerswerk waar volmondig ‘ja’ tegen is gezegd blijft zo zeker de moeite waard.
De bijeenkomst duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis, er is plek voor maximaal vijftien personen. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 oktober via het mailadres van het Loket Vrijwillige Inzet: [email protected]  of tel.nr.: 06 – 446 00 868.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen