Kennismaken met Dát is de Kunst!

Foto:

Dát is de Kunst! biedt gevarieerde lezingen, rijk geïllustreerd met muziek en filmbeelden, waarmee stromingen en ontwikkelingen in diverse kunstvormen op heel pakkende wijze tot leven komen. Door de samenhang te belichten tussen beeldende kunst, theater, ballet, muziek en architectuur krijgt u een goed besef van de tijdgeest waarin deze kunstuitingen plaatsvonden. De lezingen worden gecombineerd met een excursie.

Wellicht heeft u er behoefte aan om eerst kennis te maken met het programma-aanbod en de presentatie? In de regio Arnhem-Nijmegen worden een aantal introductielezingen georganiseerd. Deze lezingen zijn opgebouwd uit onderdelen van het programma van Dát is de Kunst! Er zijn twee verschillende introductielezingen en via de site kunt u zich vrijblijvend aanmelden (www.datisdekunst.nl) of telefonisch via 06-48181986. Tarief per bijeenkomst €7,- (incl. koffie).
1.Introductie Christo en Calder (dinsdag 29 oktober in Nijmegen en donderdag 31 oktober in Arnhem): In deze lezing maakt u kennis met twee spraakmakende kunstenaars die ieder op een heel eigen wijze werk hebben gemaakt dat tot de verbeelding spreekt. Deze introductielezing is mede een opmaat naar de dagexcursies waarvoor u zich nu al kunt inschrijven: Christo in Oberhausen op 9 november en Alexander Calder in Düsseldorf op 30 november.
download
2.Introductie lezingenseries 2013 en 2014 (woensdag 20 november in Nijmegen en donderdag 21 november in Arnhem): deze lezing is een compilatie van onderwerpen uit de lezingen die reeds staan geprogrammeerd voor het komende seizoen. Via Renaissance en Moderne Kunst tot het Circus in de Kunst! 
Meer info op de site: www.datisdekunst.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen