Viering 44-jarig jubileum van Cv. De Heiknüüters

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Na 1,5 jaar coronaperikelen en het daardoor afgelasten van diverse festiviteiten is dan eindelijk het moment aangebroken om meer aandacht te besteden aan het 44-jarig jubileum van Cv. De Heiknüüters.

Op zaterdag 9 oktober 2021 is dit feit intern al gevierd met een spetterend jubileumfeest voor de leden en nu is het tijd om iedereen in de gelegenheid te stellen dit met carnavals vereniging De Heiknüüters mee te vieren.

Hierbij willen ze iedereen uitnodigen voor de jubileumreceptie op zaterdag 6 november tussen 18:00 en 21:00 uur in Partycentrum Ons Huis.
Daarnaast wordt er traditiegetrouw een herdenkingsbijeenkomst gehouden op begraafplaats Heiderust om de dierbaren die ons de afgelopen jaren zijn ontvallen te herdenken. Ook hiervoor nodigen zij iedereen uit op zondag 7 november om 11:00 uur aanwezig te zijn op Heiderust.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen