Vrijwilligers gezocht om af en toe iemand een handje te helpen

Foto: ruurmo via Foter.com CC BY-SA

MVT Rheden en Rozendaal en Incluzio Rheden zijn op zoek naar flexibele vrijwilligers, die af en toe bij buurt- of dorpsgenoten een handje willen helpen.

Iedereen is welkom: wat wil jij graag doen?
Tuinonderhoud, een lamp ophangen, schilderen, een keer samen koken, spullen naar de stort brengen, dingen uitzoeken of helpen met boodschappen doen. Er is van alles te doen. Met een paar uur in de maand kun je als vrijwilliger al een groot verschil maken in het dagelijks leven van inwoners die deze hulp niet op een andere manier kunnen regelen.

Jij geeft aan wat en wanneer je kunt

Als vrijwilliger kom je in een pool van vrijwilligers. Je kunt zelf aangeven waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen voor anderen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Iedereen is welkom! Wanneer we je nodig hebben, laten we dat ruim van tevoren weten. Komt het niet uit of past het niet, dan kan je altijd dit altijd aangeven.

Ben je enthousiast geworden of twijfel je misschien nog? Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Martijn Eijkelenkamp van Incluzio Rheden (team Dieren) op 06-57 87 46 94 of [email protected] of Lidy Kelderman van MVT Rheden-Rozendaal op 026 – 370 70 70 of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen