Rhedense zangeres Mary van Baal heeft weer een nieuw lied uitgebracht

Foto: Mary van Baal

RHEDEN – Zangeres Mary van Baal woont in dorp Rheden. Sinds 2 jaar heeft ze een aantal nummers uitgebracht, zo ook een verzamel CD.

Nu heeft weer een nieuw nummer uitgebracht, een cover van Bart Herman, met als titel; “Slaap mijn kind”.

Voor Mary heeft dit nummer een hele mooie betekenis. Ze zegt hierover; “Ik heb in mijn leven heb ik veel meegemaakt en heb gelezen dat kinderen in hun dromen contact hebben met overleden, als ik mijn kleinkind zie slapen pak ik wel eens haar hand en vraag dan of zij mijn moeder wil laten weten hoeveel ik van haar hou. Het mooie is dat al mijn kinderen wel bepaalde trekjes hebben van mijn moeder en dat is heel bijzonder voor mij zo weet ik dat ze voort leeft in ons. Dat is een mooie gedachte”.

De clip bij dit lied is opgenomen in Rheden op de Posbank, door Jaap van Didden en Vincent Staalduinen. Studio Brinkman heeft haar nummer in de studio opgenomen. Mary van Baal is heel blij met het resultaat.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen