Huisdier van de week: Ontmoet Taz!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Taz, ruim 10 jaar oud, is een sociale kater; hij is graag bij je in de buurt. Taz vindt het eerste contact soms nog wel wat spannend. Als het contact eenmaal is gemaakt, dan vindt hij de aandacht heerlijk.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem in een huishouden zonder kleine/drukke kinderen. Taz heeft een hartaandoening (HCM). Het advies is om in ieder geval jaarlijks zijn hartje even te laten checken. Het is nu nog niet zo dusdanig dat hij er medicatie voor moet hebben, dit kan in de toekomst wel zo zijn.

Taz is het gewend om naar buiten te gaan, het liefst in een afgesloten tuin (of onder toezicht) in verband met zijn aandoening.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Taz.

Diernummer: 31919

https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/taz/

De andere katten van Dierentehuis Arnhem en omstreken die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site: www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u Taz een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen