Rijnstate Collegetour in teken van laatste ontwikkelingen in de nucleaire geneeskunde

Foto: Wim Oyen

REGIO – In Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg, vertellen hoogleraren van Rijnstate over hun vakgebied. In de tweede aflevering van de Collegetour op dinsdagavond 18 januari neemt Wim Oyen, hoogleraar nucleaire geneeskunde, je mee in de nieuwste ontwikkelingen in zijn vak.

Bij nucleaire geneeskunde wordt gebruik gemaakt van radioactieve stoffen voor diagnostiek en behandeling van verschillende ziekteprocessen.

Maar wat is nucleaire geneeskunde? Wat kan het bijvoorbeeld betekenen voor de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker? Kan nucleaire geneeskunde in de toekomst ook ingezet worden om te genezen? Hierover geeft Wim Oyen een kort openbaar college. Wat drijft hem persoonlijk in zijn vak? En waarom werkt hij als gerenommeerd internationaal hoogleraar nu juist in Rijnstate?

Deelnemen webinar

De tweede aflevering van de Rijnstate Collegetour vindt plaats op dinsdag 18 januari van 19.30 tot 20.15 uur. Wil je deelnemen aan het webinar? Meld je dan HIER aan! Je ontvangt per mail een link waarmee je eenvoudig kunt deelnemen. Hier vind je meer informatie over de Rijnstate Collegetour en kun je de eerste aflevering terugkijken.

Het is goed om te weten dat dit de collegetour is die op donderdag 25 november 2021 zou plaatsvinden. Die aflevering kon op dat moment niet doorgaan.

De organisatie wenst je veel kijkplezier bij deze tweede aflevering! Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.rijnstate.nl.

Bekijk hieronder het online college van hoogleraar Wim Oyen

Over Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.

Rijnstate is een zeer vooruitstrevend topklinisch ziekenhuis met 28 verschillende specialismen en circa 5.500 medewerkers. We werken voortdurend aan manieren om onszelf en onze dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als we geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan we er ook echt voor. We willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen in de praktijk. Om onze zorg steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Met andere woorden: voor jou.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen