Huisdier van de week: Ontmoet Bambi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Bambi (22-08-2009) is een vrolijk, eigenwijs en sociaal hondje. Hij moet wennen aan vreemde mensen. Dit laat hij merken door te blaffen en door soms in de hielen te happen.

Als Bambi je eenmaal kent, is hij een knuffelkont en komt hij graag bij je op schoot liggen. Een paar uurtjes per dag alleen thuis zijn is voor Bambi geen probleem. De nieuwe eigenaar zal zich in moeten lezen in het ras.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatsen Bambi niet bij katten of kinderen jonger dan 12 jaar oud.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bambi.

Diernummer: 16489

https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/bambi/.

Heeft u interesse? Geeft u Bambi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen